Verzending

De Wijn & Whisky Schuur bezorgt uw bestelling thuis: Wij regelen de verzending binnen heel Nederland voor U.

Verzendkosten

Wij bieden de mogelijkheid om ook de meest gangbare wijnen en dranken uit ons assortiment online te bestellen. Wij hebben ervoor gekozen om onze scherpe winkelprijzen niet te verhogen om zogenaamd “gratis” te versturen. Zo kunnen wij de prijzen voor onze afhaalklanten zo laag mogelijk te houden. Wij berekenen een verzendbijdrage van €6,95 per doos (maximaal 12 flessen). Zelfs dan zijn onze prijzen bijna altijd  lager dan de supermarkt-slijterijen. De werkelijke kosten liggen aanmerkelijk hoger. Om breuk te voorkomen gebruiken worden de flessen opnieuw verpakt in extra stevige verzenddozen.

Bestellingen die voor donderdag 10:00 in ons bezit zijn, worden in principe dezelfde week door PostNL uitgeleverd.  U ontvangt automatisch de PostNL Track & Trace code.
U weet dan wanneer U de zending kunt verwachten. Mocht U en/ of de buren niet thuis zijn kunt U het pakket afhalen bij een PostNL servicepunt bij U in de buurt.
Door een extra aanbod pakketten i.v.m. feestdagen, corona en vorst kan er vertraging ontstaan. Hou rekening hiermee en bestel op tijd.

Voor wijn is de bestelgrootte 6 flessen per soort .De overige dranken kunt U op en de volume aanbiedingen na per fles bestellen. Het voordeligst is om veelvouden van 12 te bestellen. Voor een 13e fles berekent PostNL gewoon een extra doos.