Verzending

De Wijn & Whisky Schuur bezorgt uw bestelling thuis: Wij regelen de verzending binnen heel Nederland voor U.

Verzendkosten

Wij bieden de mogelijkheid om ook de meest gangbare wijnen en dranken uit ons assortiment online te bestellen. Om onze prijzen voor onze vaste klanten zo laag mogelijk te houden kiezen wij ervoor om een verzendbijdrage van €6,95 per doos te berekenen. De werkelijke kosten liggen aanmerkelijk hoger. Wij gebruiken extra stevige verzenddozen voor 6, 12 of 18 flessen. De extra kosten bij afname van 12 of 18 flessen nemen wij voor onze rekening. Zelfs dan zijn onze prijzen lager dan de supermarkt-slijterijen en de meeste webwinkels. Wij hebben ervoor gekozen om onze scherpe winkelprijzen niet te verhogen om zogenaamd “gratis” te versturen.

Bestellingen die voor donderdag 10:00 in ons bezit zijn, worden dezelfde week door PostNL uitgeleverd.  U ontvangt automatisch de PostNL Track & Trace code.
U weet dan wanneer U de zending kunt verwachten. Mocht U en/ of de buren niet thuis zijn kunt U het pakket afhalen bij een PostNL servicepunt bij U in de buurt.

De minimale bestelgrootte is 6 flessen, met uitzondering van de “Golden Oldies” (per stuk) en de Volume Aanbiedingen (18 flessen).