1300m2 Wijn & Gedistilleerd

paul-bijlsma

Voordeligste en ruimste assortiment

Wij importeren een groot aantal toonaangevende wijnhuizen en whisky’s. Ons werk bestaat uit het selecteren, importeren en distribueren van kwaliteitswijnen en dranken.  Als regionaal marktleider zijn wij een belangrijke schakel tussen consument en producent. Ook behoren restaurants en speciaalzaken naast particulieren tot onze klanten.

Wij zijn een van de best gesorteerde bedrijven van Nederland. U wordt geholpen door vakkundige mensen, die nagenoeg alle producten geproefd hebben, om U beter van dienst te kunnen zijn.

Proeven

Iedere zaterdag kunt u gratis een aantal wijnen testen in ons proeflokaal. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw smaak. U kunt aangeven of u de wijnen voller of zachter wilt. Het gaat uiteindelijk om uw smaak en die ontwikkelt zich in de loop der jaren.

Daarnaast bent U ook nog eens goedkoper uit dan bij de landelijke supermarktslijterijen. Om onnodige kosten te voorkomen, en de prijs laag te houden, importeren wij 70% zelf. Door het persoonlijke contact hebben wij snel in de gaten welke smaak wel of niet bij U past. Zo kunnen wij beter aansluiten op de persoonlijke wensen en voorkeuren van onze klanten.

Als beste slijter van Noord Nederlandse getest!

Wijn & Whisky Schuur

“De Wijn & Whisky Schuur, waar met supermarktprijzen gewerkt wordt, importeert de  meeste wijnen zelf. Dankzij de grote volumes zijn wij niet afhankelijk van importeurs en groothandels. Op deze wijze zijn wij in staat om op prijs en kwaliteit te concurreren.”

Meerdere malen zijn wij genomineerd voor de titel ‘Beste slijter van Nederland’. Ook is ons whiskyassortiment zelfs opgemerkt door de Engelse pers.

  • Grootste assortiment van het noorden, 3001 dranken waaronder ruim 1500 whisky’s
  • 900 wijnen, waarvan 100 tussen de € 2,99 en € 5,99
  • Nagenoeg alle dranken direct uit voorraad leverbaar
  • Iedere zaterdag staan er tussen 11.00 uur en 16.00 uur minimaal 2 wijnen open om te proeven
  • De Voordeligste vakhandel in de regio
  • Smaakgarantie: niet uw smaak, dan kunnen overige flessen binnen 1 maand retour
  • Eigen proeflokaal voor feestjes en wijn- of whisky proeverijen
  • Goed bereikbaar. Directe aansluiting op de weg Sneek-Leeuwarden, N354
  • Ruim en gratis parkeren

U bent van harte welkom!

Paul Bijlsma,
vinoloog/liquorist/importeur